Najlakši način da besplatno povećate efikasnost Vašeg restorana

Share on facebook
Share on linkedin

Živimo u digitalnom dobu u kom je naš telefon zalepljen za nas bez obzira na sve. Pametni telefoni i internet menjaju način na koji funkcionisemo. Primenom novih tehnologija, ne samo da ćete donositi bolje odluke za svoje restorane, već ćete olaksati živote svih članova Vašeg osoblja. 

Internet platforme su svuda, ali šta ako Vam kažemo da možete da pređete na platformu za naručivanje proizvoda za svoj restoran.  Evo kako Vam prelazak na platformu za naručivanje proizvoda olakšati poslovanje: 

1. Brzo i jednostavno za korišćenje 

Da li biste radije pozvali više dobavljača i prošli kroz listu svih artikala koje trebate da poručite ili otvorili korpu sa svim Vašim omiljenim proizvodima i poslali porudžbinu jednim klikom? Naša pretpostavka je da je najjednostavnije rešenje uvek najbolje rešenje. 

2. Uštedite vreme i eliminišite greške prilikom naručivanja 

Prilikom poručivanja telefonom ili e-mailom, postoji veća šansa za pogrešnu komunikaciju ili pogrešno čitanje naručenih artikala. Primenom i korišćenjem platforme za naručivanje smanićete verovatnoću grešaka i uštedeti vreme svom kuvaru i osoblju. Uživajte u glatkom procesu koji dolazi prihvatanjem digitalnih inovacija. 

3. Izveštaji o porudžbinama 

Lepota korišćenja digitalnog sistema je u tome što korišćenjem prave platforme možete dobiti uvid u sve prethodne kupovine, nove proizvode i popuste i jos mnogo toga. Ovakve olakšice pomoći će da steknete dublje znanje o svom poslovanju i na kraju će Vam pomoći da postanete najefikasniji i najpametniji donosilac odluka. 

Još uvek niste uvereni ili oklevate kako da počnete? Kliknite na enabavka.rs ili nas kontaktirajte kako bi smo Vam pomogli da započnete i kreirate nalog.

Najbolji deo, e-nabavka.rs je potpuno besplatna za restorane i redovno dopunjujemo izbor distributera na platformi.