Benefiti korišćenja proizvoda lokalnih proizvođača
Korišćenje proizvoda lokalnih proizvođača u restoranima i kafićima donosi brojne prednosti koje mogu značajno unaprediti kvalitet hrane, poslovanje i reputaciju. Jedan od najvažnijih razloga zašto
Korišćenje proizvoda lokalnih proizvođača u restoranima i kafićima donosi brojne prednosti koje mogu značajno unaprediti kvalitet hrane, poslovanje i reputaciju. Jedan od najvažnijih razloga zašto
U današnjem restoranskom i ugostiteljskom sektoru, efikasnost i kvalitet su ključni faktori za uspeh. Jedan od načina da se postigne optimalan balans između ta dva
Mnogi od nas primećuju da je većina stvari poskupela. Ako su lične finansije niže, menjamo i kupovne obrasce, pa se tako smanjuje i poseta restoranima.
Prehrambeni proizvodi poput povrća i voća često su zamotani u jednoslojnu i dvoslojnu ambalažu, obično od plastike. To se odnosi kako na robu koja se
U prošlosti je bilo uobičajeno hodati kroz magacin s komadom papira i olovkom i zapisivati šta treba naručiti. Zatim ste otišli u svoju kancelariju, gde
Senf se pravi od semena gorušice (slačice) i koristi se u mnogim vrstama začina, sosova i složenih namirnica. Ponekad kao tajni sastojak može biti poprilično