enabavka.rs – Pravo mesto za Vaš proizvod

Share on facebook
Share on linkedin

Na enabavka.rs možete pronaći sve proizvode hrane i pića na jednom mestu. Bez obzira da li ste distributer, uvoznik ili proizvođač, ovo je idealno mesto za promociju vaših proizvoda potencijalnim i postojećim kupcima.

Sakupljanjem svih proizvoda na jednom mestu, kupcima se pruža pregled vaše celokupne ponude. enabavka.rs je online mesto koje je isplativo, prodajno i bezbedno za vaše proizvode i informacije o njima.

Informacije o proizvodima

Ukoliko ste distributer proizvoda za HoReCa sektor, enabavka.rs vam može pomoći da kupcima omogućite detaljniji uvid u vaše proizvode. Ugostiteljski objekti su uvek u potrazi za novim sastojcima, a sa ovim servisom možete im pružiti upravo ono što traže.

Svi sistemi u jednom

Sa enabavka.rs imate potpunu kontrolu nad svojom ponudom i sistemima rada. Kupcima je omogućeno jednostavno pretraživanje svih vaših proizvoda, što vam omogućava da održavate online katalog u svakom trenutku. Takođe, imate potpuni uvid u prodaju, stanje lagera i informacije o vašim proizvodima.

Zato posetite enabavka.rs i registrujte se danas kako biste promovisali svoje proizvode i učinili ih lako dostupnim kupcima.