Efikasnija distribucija

Share on facebook
Share on linkedin

Kako do efikasnije distribucije? 

Prednost korišćenja  platfome za internet prodaju kao što je e-nabavka jeste mogućnost da budete dostupniji Vašim trenutnim, kao I potencijalnim kupcima. Ovakav vid prodaje Vam nudi jednu kontaktnu tačku za poslovanje u HoReCa sektoru. 

Kada govorimo o prodaji, podrazumevano je da su potrebe kupaca na prvom mestu, ali to samo po sebi nije dovoljno kada je u pitanju optimalno funkcionisanje sistema nabavke. Učešće distributera je apsolutno ključno za razvoj najboljeg mogućeg rešenja za nabavku.

Da bi kupac bio zadovoljan kupovinom važno je da distibuter pruži što više korisnih informacija o proizvodu. Na taj način gradi iskrene I lojalne odnose, a to je za e-trgovinu od ključnog značaja.

Kako distributeri imaju potpuno vlasništvo nad svojim podacima važno je da pored postavljanja prvih proizvoda konstantno rade da ažuriranju njihovih podataka. Dakle, praćenje I redovne izmene cena, slika I informacija o proizvodima mogu imati samo pozitivan uticaj na ostvarenje uspešnog rešenja nabavke.

E-nabavka nastoji da sarađuje kako sa velikim, tako I sa malim distributerima, kako bi zajedno došli do najboljeg rešenja za celokupno poslovanje u oblasti nabavke.

Naša vizija je da postanemo najveće mesto susreta HoReCa industrije. Zato je E-nabavka platforma na kojoj kupci mogu dobiti pregled svih distributera u industriji, a distributeri pristup mnogim potencijalnim kupcima.

Princip kojim ćemo se uvek voditi jeste taj da je najbolji kanal prodaje distributera idealno rešenje za nabavku.