e-nabavka?

Share on facebook
Share on linkedin

Ukratko ćemo se potruditi da Vam prezentujemo našu ideju,  kako biste imali lepšu  sliku ko smo mi zapravo mi i  šta je e-nabavka? 

Nakon višegodišnjeg rada u različitim sistemima u Srbiji I inostranstvu, u HoReCa sektoru,  razmišljali smo kako da se odužimo ugostiteljstvu I da doprinesemo zajedničkom razvitku HoReCa-e u Srbiji.

Tako je kao ideja nastala e-nabavka. 

Šta je e-nabavka?

E-nabavka je web sajt čija je svrha da pomogne I olakša proces poručivanja proizvoda u HoReCa sektoru. Kako restoranima tako I distributerima. Kao čest problem u poslovanju javlja se nerazumevanje onih koji stoje sa druge strane, pa je jasna komunikacija jedan od faktora koji može da Vam olakša posao. Stoga e-nabavka, kroz svoju transparentnost, pomaže da se uvek pruži najbolja usluga I da kupac ima kontrolu pri nabavci proizvoda.

E-nabavka kao websajt predstavlja neutralnu kontaktnu tačku izmedju distributera I kupaca.

Želimo da Vam na najjednostavniji način omogućimo razmenu robe uz moderniji I lakši način komuniciranja. 

Kontrola nad nabavkom 

Korišćenjem e-nabavke, kao digitalnog sistema za poručivanje, restorani imaju punu kontrolu nad nabavkom I troškovima robe. Kroz personalizovani nalog, imate uvid u sve prethodne I buduće kupovine, uz detaljan pregled proizvoda.

Jednostavan proces poručivanja 

Budućnost poručivanja je u bržim porudžbinama I uštedi vremena. Velika ponuda proizvoda I distributera na jednom mestu je sve što je potrebno svakom ugostiteljskom objektu. Kombinacijom omiljenih proizvoda I jednostavnosti sajta jednim klikom možete poručiti sve sto Vam je potrebno.

Profitabilnost 

Uz veću kontrolu I pojednostavljene procese, menadžment I zaposleni mogu donositi bolje odluke koje će povećati profitabilnost I bolju kontrolu budžeta. Pomoću e-nabavke možete bolje upravljati administrativnim troškovima, uz uštedu vremena u procesu kupovine.

Želimo da čujemo sve Vaše kritike I savete, jer kao mlada firma, imamo tendencije za inovacijama I poboljsanjem HoReCa sektora, kao I da, uz konsultacije sa strukom, stvorimo još bolji sistem za sve nas. 

Dobro došli na e-nabavku.

e-nabavka Team